A tiktok nem is vizsgálja felül a bejelentett videókat csak fél óra múlva visszadobja hogy nincs baj?
Figyelt kérdés
Ma pl. jelentettem egy videót ahol rajzolva ugyan, de egy ember volt feldarabolva. Belső szervek, minden. Fél óra múlva jött a visszajelzés hogy semmi baj a videóval. Mint szinte mindig. Ez miért van?2022. júl. 3. 15:13
11/17 anonim válasza:
Te nem azt írtad, hogy kibelezik egymást, hanem hogy egy ember volt feldarabolva lerajzolva. Na most akkor melyik?
12/17 A kérdező kommentje:
Hát ez iszonyat érdekes. Ezek szerint én vagyok a beteg, nem azok akik emberek megcsonkítása/meggyilkolása/feldarabolása és aztán tárolása iránt érdeklődnek, ilyen tartalmakat gyártanak/fogyasztanak. Mik ki nem derülnek
2022. júl. 4. 11:58
13/17 anonim válasza:
Nem akarod belinkelni a szóban forgó videót? Legalább akkor látnánk, miről van szó.
14/17 anonim válasza:
#13-as, szerintem ne linkelje, lehet a tiktok-nál nem probléma (nem a magyar szabályok vonatkoznak rá), de a gyk szabályzat tilthassa, ki is tilthassák a kérdezőt (ha nem törölné a gyk, az sem kizárt, hogy gyk-t megbüntetné valami hatóság, mert az oldalon kint van ilyen link). Elég elé van a tiktok, ha felengedik az ilyen tartalmat és bejelentésre se törlik...
15/17 anonim válasza:
De amíg nem tudjuk, hogy miről tartalomról van szó, addig hogyan tudnánk megítélni? Merthogy a kérdező először csak feldarabolt, rajzolt emberi testről beszélt, utána pedig már konkrétan kibelezésről.
Lehet, hogy csak valami játék reklámja volt, abban gyakran előfordulnak ilyenek.
16/17 A kérdező kommentje:
??
Feldarabolt ember. Kézfej, alkar, felkar, belszervek, igen belek is, egy külön zacskóban, a "szeretője" aki ezt tette meg a levágott fejét puszilgatja.
És most ez így jobb hogy leírtam?
Amúgy meg már letiltottam a fiókot, és nem szeretném most ezért visszakeresni és feloldani.
2022. júl. 5. 16:54
17/17 A kérdező kommentje:
Máskor is feldobott már hasonló videókat, csak abban még sosem volt ennyire extrém gore. Mindig rányomok hogy nem érdekel az ilyen tartalom de mégis feldobja őket
2022. júl. 5. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!