Bejelentett profilt facebookon már nem találom. Ezek szerint törölték?
Figyelt kérdés
Gyakran jelölnek be kamu profilok, ezeket azonnal szoktam jelenteni. Külön bejelölöm, hogy küldjön értesítést nekem, hogy tényleg törölték-e vagy mi lett a profillal. Eddig mégse kaptam egy értesítést sem, de pár órával utána akármelyik nevét írtam be a keresőbe, már nem találtam. Ezek szerint a profilt törölték?2019. nov. 13. 20:28
1/4 anonim válasza:
Ha nem raktad tiltólistára, akkor minden bizonnyal törölték, de viszont én szinte mindig kapok értesítést az FB-től, hogy törölték a Facebook-ról
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rájöttem, hogy ezek azok a külföldi "szexis csajok" profilképű kamuk akik férfiakat pécéznek ki vagy adathalászat, vagy kattintásszám növelés céljából. Csak fura, hogy semmi értesítést nem kapok.
2020. jan. 8. 22:21
3/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen!
Nyugodt legyél, már én is találkoztam nem 1x ilyen esettel az FB-n...
Bekvövetett egy xy nevű "csaj" 100% hogy kamu képpel csak más nő képével élt vissza, aztán kíváncsiságból rákerestem arra az ismeretlen névre FB-n, hogy milyen nemet takar valójában az adott név és mit adott Isten, mit nem, INDIAI FÉRFIAK profilját adta ki találatnak ugyanazon a beírt néven.
Az ilyen profilokat azonnal jelentem facebookon.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, legtöbbször indiai mind az összes 30 ismerőse is akik beimádják ha kiírja hogy "srfgdt". És természetesen a nevük is olyan hogy ha megversz se tudnám megtanulni egy hét alatt se XD
2020. jan. 9. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!