Bios frissítés ezt a hibát dobta, mi lehet a gond?
2022. jún. 26. 17:27
1/12 anonim válasza:
Az előző verziót kell feltelepíteni előtte.
2/12 anonim válasza:
Szedd le a program frissebb verzióját erre figyelmeztet.
Amúgy miért nem dobod fel a bios-t pendrivera és flasheled fel? Nekem is Aorus lapom van, megy pikk pakk.
3/12 anonim válasza:
Első: Milyen előző veziót kell feltenni? Annyi a hibaüzenet hogy tegye fel a @bios progi utolsó verzióját.
4/12 anonim válasza:
Milyen lap amúgy illetve miért szeretnéd frissíteni?
5/12 A kérdező kommentje:
Ja hogy a progit kell frissíteni? F6-os bios van fent és F7-est akartam felrakni, azért nem értettem milyen előzőt akar...
2022. jún. 26. 19:32
6/12 A kérdező kommentje:
Félek hogy a pen kontaktos lesz, windows alatt biztosabb nem?
2022. jún. 26. 19:33
7/12 A kérdező kommentje:
Az emberek többsége windows alatt frissít, tehát ott előbb kibukik egy bug mint penről.
2022. jún. 26. 19:34
8/12 anonim válasza:
Hát ha nem mozgatod meg miközben be van dugva akkor nem sok esély van rá, hogy kontakthiba legyen. Pont win alól a kockázatosabb frissíteni.
9/12 A kérdező kommentje:
Legfrissebb @bios progi van fent, most futtattam a live updatet. AKkor most?
2022. jún. 26. 19:35
10/12 anonim válasza:
Ha így is ezt írja ki akkor szedd le direktbe a lap oldaláról, de először az alapprogramot és utána a qbios-t. Nem tudom msot fejből, de van valami alapprogram is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!