Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letoltottem a Tube Tilla...

Letoltottem a Tube Tilla Free-t, hogy kell hasznalni, segitene valaki?

Figyelt kérdés
Vagy mas megoldas hogy a Youtube-rol klippeket tudjak letolteni,kezdo vagyok ,segitseg!
2008. dec. 19. 21:35
 1/4 yuda ***** válasza:
47%

ezt nem ismerem,de én a videoget nevűt használom

Egy kis infó hozzá:

Letöltöd,kicsomagolod,és mellette ott egy crack mappa.És akkor összelegózod.Ha nem sikerül,akkor shareware-s lesz a videoget,de én úgy oldottam meg,hogy a crack mappa tartalmát kicseréltem a videogetben ugyanazokkal.Biztos,hogy megtudjátok oldani!

A programról:

VideoGet v2.0.2.27

Videók letöltése az internetről.

Videómegosztó weboldalakon található filmeket tölt le a szoftver, majd átalakítja tetszőleges formátumra. Támogatott formátumok: avi, mpeg, flv, wmv,mp4. 3gp stb. A konvertálásnál beállíthatjuk a filmek méretét, felbontását, valamint a hang minőségét. Közel száz weboldalhoz használható a program: videa.hu, youtube.com, google video, yahoo video, my space stb. (A shareware változat csak 20 letöltést enged.)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. dec. 19. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szinte mindegyik ilyen konverter nagyjából hasonló módon működik...

[link]

Én a save2pspro-t, és a vdownloader-t próbáltam eddig. A másodikat sokkal jobbnak vélem.

[link]

2008. dec. 19. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
en a VDownloder 0.74 hasznalom es ebben mp3 vagy videoban is le lehet venni ahogy akarod es nem is nehez nagyon konnyu
2009. febr. 24. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
2009. febr. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!