Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hiányzó .dll fájl, mi a megoldás?

Hiányzó .dll fájl, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
A mai nap vettem Acer Swift 3-as laptopot, de nem tudok rajta játszani, mert akármilyen játékot nyitnék meg xy.dll hiányzik a géprmről, a windows naprakész, minden frissités telepítve lett, a Visual CC+, minden ami kell, az interneten már két órája böngészek és hiába szedtem le a pl. az MSVCP120-dll-t, hiába másoltam be mindenhova ahova kell nem működik azóta sem, valaki segítsen már légyszi mert már a hajamat tépem.

2022. jún. 18. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

"minden frissités telepítve lett, a Visual CC+, minden ami kell"

vs

"hiába szedtem le a pl. az MSVCP120-dll-t"

Mégsem lett mind telepítve.

2022. jún. 18. 17:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen persze, töltsek le ezer fajta .dll fájlt mert ahogy felrakok egyet és futtatom a gamet már tök más .dll-t kér? Kihagyom, régen érdekes nem volt ilyen problémám.
2022. jún. 18. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Mert régen feltetted mindet, azért.
2022. jún. 18. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én újra telepíteném a gépet, ugyanis ezek az oldalak ahonnan le tudod tölteni a dll-eket vírust terjesztenek. Amúgy ha megveszed a játékot akkor a steam vagy az epic game Store automatikusan feltelepíti neked a hiányzó frameworköket.
2022. jún. 18. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Random dlleket nem jó ómen össze vissza másolgatni a Windows mappába.

Telepítsd ezt a csomagot, ki kell bontani egy mappába, majd rendszergazdaként futtatni az install_all.bat fájlt:

[link]

2022. jún. 18. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
11%
A win frissítések vágják haza a programokat...
2022. jún. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!