Hiányzó api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll fájl hiba.Mi a megoldás?
Tegnap újra telepítettem a gépemet (Windows 8.1,64bit), amikor a Microsoft Office-t akartam telepíteni, ezt írta ki: "A termék telepítéséhez szükséges Microsoft Windows-frissítések nem állnak rendelkezésre ezen a számítógépen. Telepítse a szükséges frissítéseket, és próbálja újra."
Később sikerült feltenni, de amikor elindítottam ezt írta ki:"A program nem indul el, mert hiányzik a számítógépen az api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll fájl. Próbálja meg újratelepíteni a programot a probléma megoldásához."
Az interneten utána néztem a hibának,egy megoldást találtam rá:
"A hiányzó dll api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll egy Windows-frissítéssel települ. A probléma megoldásához töltse le és telepítse a Microsoft webhelyéről az Update for Universal C Runtime in Windows frissítést."
Le is töltöttem, elkeztem feltelepíteni, egyszer csak ezt írta ki:"A windows update önálló telepítő, a frissítés nem érvényes erre a számítógépre."
Rendszeresen használom az PowerPoint-ot, így örülnék, ha minnél hamarabb megoldódna a probléma.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!