Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hiányzó api-ms-win-crt-runtime...

Hiányzó api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll fájl hiba.Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Tegnap újra telepítettem a gépemet (Windows 8.1,64bit), amikor a Microsoft Office-t akartam telepíteni, ezt írta ki: "A termék telepítéséhez szükséges Microsoft Windows-frissítések nem állnak rendelkezésre ezen a számítógépen. Telepítse a szükséges frissítéseket, és próbálja újra."

Később sikerült feltenni, de amikor elindítottam ezt írta ki:"A program nem indul el, mert hiányzik a számítógépen az api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll fájl. Próbálja meg újratelepíteni a programot a probléma megoldásához."

Az interneten utána néztem a hibának,egy megoldást találtam rá:

"A hiányzó dll api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll egy Windows-frissítéssel települ. A probléma megoldásához töltse le és telepítse a Microsoft webhelyéről az Update for Universal C Runtime in Windows frissítést."

Le is töltöttem, elkeztem feltelepíteni, egyszer csak ezt írta ki:"A windows update önálló telepítő, a frissítés nem érvényes erre a számítógépre."

Rendszeresen használom az PowerPoint-ot, így örülnék, ha minnél hamarabb megoldódna a probléma.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2020. dec. 20. 00:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ezek voltak-e, amit próbáltál, de hátha nem.

[link]

[link]

2020. dec. 20. 02:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Megoldódott a problémám. :D Amikor telepítettem a Visual C++ Redist-et a telepítés végén hibát írt ki. Ezután Windows Update-en kerestem frissítéseket és ott volt. Elindítottam a frissítés, ezután újratettem az Office-t és működött. Köszönöm a segítséget! :)
2020. dec. 20. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!