Egy 8 gb rammal rendelkező gépen elfut a Doom Eternal?
Figyelt kérdés
Mivelhogy más programok is mennek a gépen van 7,66 gb ram, ami szabadon felhasználható. Ennek ellenére menne rajta a Doom, aminek ugye minimum 8 giga kell.2022. jún. 14. 18:51
1/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=ct_E5qGS_RU
Igen elfut, viszont, arra az esetre, ha valamiért megtelne, nem árt virtuális memóriát adni a gépnek, így megakadályozhatod, hogy kifagyjon, vagy kifaggyon :D.
Hogy érted, hogy 7,66gb felhasználható? Attól még, hogy más programok is futnak, ennek nem kéne határnak lennie. Milyen videókártyád van?
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A gép azt írja, hogy 7,66 gb ram a rendszermemória. A videókártya intel uhd graphics. Nyílván elég gyenge, de már dolgozom a megoldáson.
2022. jún. 14. 19:49
3/7 anonim válasza:
Na itt vagyok, elnézést kérdező, de gondoltam egyet, szedtem kákicsot, és főztem teát. Na szóval, az intel uhd graphics, nem véletlenül, egy integrált videókártya? Mert ha van videókártya a számítógépedbe, segítek driver-t szerezni hozzá, az eszközkezelő segítségünkre lesz.
4/7 anonim válasza:
Másrészt, ezért is lehet, hogy 7,66gb ram érhető el csak.
5/7 anonim válasza:
Mégis miből gondolod, hogy kéne bármilyen driver neki?
"ezért is lehet, hogy 7,66gb ram érhető el csak"
Nem lehet, hanem biztos... Nem azt írtad korábban, hogy ha nem értesz valamihez, akkor nem szólsz hozzá? Szerintem többen örülnénk, ha ezt be is tartanád.
6/7 anonim válasza:
Had halljam, a többeket, akik örülnének, ha nem szólok hozzá. Kérlek, ott a válasz, integrált videókártya, miért van kevesebb ram? Mert az integrált videókártyára osztja a rendszer. Nos hát, kedves 5-ös, hívd ide azokat, akik szerint ne válaszoljak, és ha megszavazzuk, talán úgy lesz. (Soha :D )
7/7 anonim válasza:
RAm elég lenne, de integrált Intel VGA-val biztos hogy nem lesz belőle élvezhető sebesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!