LevcsaMC kérdése:
A nvidia geforce experience nevű program miért nem találja a doom eternal játékot??
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: Most vettem a gépembe egy gtx 1050 ti-t és fut rendesen de sok játékot nem talál meg ami miatt aggódok, hiszen így nem tudom azokat optimalizálni. A játék alatt felismeri a kártya a játékot de a programban nem találom. Ehhez kérnék segítséget hogy hogyan láthatnám ott. Ja és a doom eternal a bethesda.net launheren van meg.2022. febr. 18. 13:36
1/3 anonim válasza:
Hagyd a francba a GFE-t.
Jobb ha te magad optimizalsz.
2/3 anonim válasza:
A GFE csak az eredeti játékokat találja meg, illetve fel kell venni, hogy milyen könyvtárakban keressen, ha több partíció/meghajtó van, azokat fel kell venni.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem minden hely meg van neki adva de úgysem találja meg. még a játék mappájára is adtam neki célt.
2022. febr. 18. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!