Geforce Experience illesztőprogram nem elérhető, miért?
Tegnap újra telepítettem a windowst:Windows 10 Home 64 verzióra és mikor telepíteni szerettem volna a videókártyám illesztő programját (Geforce GTX 1660 Gaming). Megnyitottam a Geforce Experience programot elkérte a email cimem és a jelszavam (nemtudom befolyásolja vagy sem de gmail fiókkal regisztráltam) majd kidobta hogy az illesztő programok nem tölthetőek le. Előző alkalommal nem volt semmi ehhez hasonló problémám a programmal pedig a gép komponensei változatlanok.
Ha valakinek van valami ötlete hogy hogyan orvosolhatnám a problémát a választ előre is köszönöm szépen.
Nekem is ezt csinálta.
leszedtem a Display driver uninstallaer nevü progit. Ez arra való, hogy a vga drivert az összes alkotóelemével együtt teljesen letöröljön mindent. Újraindítottam a gépet, leszedtem a legfrissebb drivert, feltelepítettem, és most már jó.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!