GTA San andreas vibráló játékelemek,hiányos textúrák a távolban. Mitől van?
Nem tudom mitől, eddig nem jelentkezett csak a napokban, hogy egyszer csak nézem távcsővel a kocsikat és hiányosan tölti be a textúrákat (Hiányzik a fél motorháztető,ajtó stb.. mintha bugos lenne az egész, távólban vibráló házak (amikor mozgok úgy vibrálnak vele a csíkok a házakon ilyenek).
Újra letöltöttem mert az újratelepítés nem sikerült, utána sem volt jó, és az a durva,hogy letöltöttem más verziót 1.01-mert én a simával toltam 1.00, és azzal is ugyanezt csinálja. Teljesen idegörlő... Már kezdem elhinni hogy ha új gépet veszek csak akkor lesz jó xD A Többi jatek megy rendesen konfig: I5-2400 3,10ghz, 8 GB ram, amd radeon r9 280 3 gb oc,fsp k pro gamer hyper 700w táp. Van ötletetek?
Dani vagyok örvendek :DDD MSI afterburnal átlagosan vga: 70-75(kicsi gépház,rossz szellőzés) Proci: 60-65 mind a 4 mag, van hogy ki se használja a 100%-ot semmiből,egy játék van a Subnautica aminél felmegy 80 fok főlé a vga nem vágom,de 93 fokig terhelhető ez a ratyi néztem hivatalos honlapon,de ott is csak akk ha full hd ultra minden :D Egyszer volt olyan a régi tépegységgel hogy 27,56voltot mutatott GPU-Z program. Vettem új tápot de utána is annyit mutatott, na ez mai napig rejtély,volt h nem is mutatta, ma meg már jól mutaatja 12 voltot. Ez a gép amúgy egy rejtély...Képzeld Stalker call of pripjatynál, ha lenézek a földre felugrik a hőmérséklet egyből 75 fokra 64-ről XDDD Ha kikapcsolom a gépet de a tápot nem nyomom le (tehát áram alatt van) percenként felvillan a billentyűzet :D Asrock hm 61-dgs alaplapom van az ezer fix hogy szar :)
De mondom különben ezzel a vga-val stabilan játszom, a másik pót vga Sapphire radeon 2GB-snél random elment a kép időközönként,csak resettel lehetett újraéleszteni a gépet,elvileg alaplap rossz jeleire minden vga máshogyan reagál,ezek szerint ennek a vga-nak meg se kottyan :P Tehát mondom stabilan játszom a legtöbb játékkal,úgy hogy minden tűréshatáron bellül van,de azért vannak bajok...
Rendben Dani :D Hát figyelj, akkor sajnos valóban a kártyának lesz annyi, de ha még működik akkor jó :D Hát, annál a Stalker-nél, az valószínűleg, azért van, mert több textúrát kell renderelnie a föld felé nézve, mint egyenesen, mint például, a füst-nél a játékokban.
Bár, az a billentyű villanásos dolog, nos hát, hogy őszinte legyek nemtudom mi okozhatja :D Tehát, mondanám, hogy alaplap, vagy táp, ahogy leírtad, de biztos választ nemtudok adni :D
Szóval, az a 2gb-s kártya, biztosan nem driver okozza, hogy elmegy vele a kép? Vagy, még nem próbáltad más driverekkel? :D Csak megtaláljuk a megoldást, viszont ha vennél másik gépet, ami olcsó és erős, tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!