Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lett a 360Amigo-val?...

Mi lett a 360Amigo-val? Először villódzani kezdtek a betűk a programban; ilyet már máskor is csinált; ilyenkor mindig letöltöttem, de most nem találtam meg; úgyhogy amit kitöröltem, azt szerencsére még vissza tudtam állítani a lomtárból.

Figyelt kérdés

[Lomtárból való visszaállítás után nem villódzott, hanem nagyon gyorsan tudott már működni, gyorsabban jóval, mint amikor a legutóbb előtte használtam. ]

| ---

Láttam még egy oldalon, de azt nem ismerem, onnan egyelőre még nem mertem letölteni. szoftverbazist néztem meg letöltöközpontot; onnan az a link mindkettőről egy olyan helyre vitt, ahol not found,illetve a másodiknál csak más programokat ajánlott, az amigo-t már nem; meg volt mégegy harmadik oldal, szintén magyar; jó oldalnak tűnt, de onnan nem mertem letölteni; mert még nem ismerem azt az oldit. Akkor rámentem a 360amigo elvileg hivatalos oldalára, hogy "na akkor ott lesz majd egy élő link", de onnan meg átirányított az avira oldalára.

Megszűnt ez a program, ugyanúgy, mint az Adobe flashplayer?

Előre is köszönöm.

2022. jún. 9. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Erre gondolsz? [link] ? Én találtam hozzá linket, bár még feltöltöm virustotal-ra, + átnézem jó e, utána elküldöm neked.
2022. jún. 9. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Már nem azért kérdező, ez a program felesleges állomány-nak tekinti az adobe camera lens profilokat, ami azért, nagy probléma, bár beállíthatod mit törölsz le vele, mégis, én nem bíznék meg a programba. Viszont, bízok benne, hogy tudod mit csinál:

[link]

Innen töltheted le: [link]

2022. jún. 9. 15:39
 3/4 A kérdező kommentje:
igen, erre gondolok. köszi ♥
2022. jún. 9. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Nincs mit :)
2022. jún. 9. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!