Milyen program szükséges a Forza Horizon 3-hoz az elindításhoz, mert letöltöttem és nem indul el, én laptopon szeretném használni?
A kérdésből semmi információt nem tudtunk meg ami alapján megválaszolható lenne a kérdés.
Laptop konfigurációja?
Hibaüzenet? vagy milyen körülmények között nem indul el?
Laptop konfigurációja?
Intel(R) Core(TM) i7-8750H CPU @ 2.20GHz 2.21 GHz
8,00 GB
64 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor
Windows 11 Pro
Szabad tárhely 97,4GB
NVidia Geforce GTX 1050
Ok, akkor mi a hibaüzenet amivel nem indul el?
Vagy csak egyszerűen fogja magát és nem indul el?
Eredeti a játék?
Ezen launch-forzahorizon3-releasefinal típusú hivatkozás megnyitásához új alkalmazás szükséges.
Folyamatosan a Microsoft Store-t akarja megnyitni.
"ingyenes verzióval töltöttem le, nem tudom"
Nem tudom hogy mit jelent az hogy "ingyenes verzióval töltöttem le".
Gondolom valami kalóz verzióról lehet szó, azért nem engedi elindítani, és azért akarja ráderőszakolni a Microsoft Store-t. Bár az meg azért vicces mert ők meg már leállították a forgalmazását.
Esélyes hogy ezt nem fogod sehogy sem elindítani.
"ingyenes verzióval töltöttem le"
a letöltésért nem kellett fizetni.
Légyszíves segíts abban, hogy honnan tudom úgy letölteni a játékot, hogy elinduljon és egyedül tudjak játszani.
Vásárolsz valamelyik szürke hasznát termékkulcs oldalról egy Forza Horizon 3 termékkulcsot és beváltod a Microsoft felhasználói fiókodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!