Van olyan ingyenes szoftver, amit a Ghost helyett lehet használni?
Az sem baj ha egyszerű és könnyen áttekinthető, mivel csak partíciót szeretnék lementeni.
Nincs szükségem semmi extrára
Nem kell, van belőle pendrive-ról indíthadó live verzió.
Az nehezen fog futni amikor egy HDD halál után kell visszarakni a rendszert a zsír új lemezre.
És hol? Nem találtam letölthető ISO-t (a korábban linkelten kívül, ami nem gyártói hivatalos ISO, és egy "redőnyreluxa" atw-s oldalról töltene, szóval ezt kerülném mint a pestist)
Én csak magamban bízom. Amelyik programot nem magam írtam az nem megbízható..!
A Microsoft sem megbízható, a clonezilla sem megbízható. :)
#14: A Clonezilla nyílt forrású ( [link] ).
Lehetőséged van átellenőrizni a forráskódját, saját magad által összeállítani.
Amit #7-es linkelt be, az a jó útvonal.
"Backup at home" -> "Reflect 8 Free" -> "Download free" -> [x] I need a personal free license
ISO nincs kirakva publikba, le kell tölteni az .exe-t, feltelepíteni, abból tudsz bootlható pendrive-ot készíteni: [link]
Ezért született a #8 hozzászólás hogy aki 'csak' telepíti, de elfelejti az iso-t (aztán ott áll doglött vinyóval üres pendriveal), vagy cégnél nincs joga telepíteni, vagy bonyolultnak tartja a telepítgetést generálgatást, annak ott a #6-ban leírt link kész iso-val.
Vagy viheti szervízbe a mentett adataival hogy rakjátok vissza, ha a szervizesekben jobban bízik. :)
Döglött vinyón mit akarsz klónozni?
A kérdésben ez áll: "szeretnék lementeni"
Nembaj ha a régi már megdöglött az új lemezre visszaállítható mentésből a rendszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!