Windows 7 alkalmas játékra?
Nos, windows 10-em van. SSD-re nem nagyon tudok beruházni. Rengeteg kiadásom lesz a nyáron és 15-20ezer forint most nem nagyon jöhet szóba, csak szeptembertől.
Windows 10 elég lassú. 1perc mire bebootol, a programok lassan nyilnak meg, a steam és a discord sem az igazi.
Volt már windows 8.1-em, az gyors volt, viszont ott meg a játékok szaggatak, mert a vga driver folyton crashelt, és leállt, valamint ahogy észrevettem, nem szerették annyira 8.1-et mint ahogy én sem. 2016-ban jó volt, de manapság hát nem. (16.12.2-es driver volt a legújabb ami telepíthető)
Viszont ott a win7. Windows 7-re van vidikari/chipset driver, net driver, hang driver a gyártó oldaláról de mást nagyon nem találtam, szerintem ez elég. Bár a win7 13 éves operációs rendszer, amely már lassan 3éve nincs támogatva, használható még? Tényleg csak szeptemberig, onnantól lesz SSD-m.
Vagy valakinek van valami ötlete, hogy a win10-et hogy lehet használhatóbbá tenni HDD-n?
Játékokkal amikkel játszom:
-GTA SA(140fps), CS:GO(70-80fps-sel fut lowon, bőven elég mert nem competative részét tolom, csak közösségi szervereken ökörködöm), Minecraft(60fps).
-GTA SA(140fps), CS:GO(70-80fps-sel fut lowon, bőven elég mert nem competative részét tolom, csak közösségi szervereken ökörködöm), Minecraft(60fps).
Ezekre simán jó.
1 perc bootidő nem olyan rettenetes, illetve a HDD-d is elfáradhatott.
Ha kikapcsolod a netet rajta, simán játszhatsz vele.
Ha bekapcsolod össze fogsz szedni minden jót, sajna tele van lyukakkal, biztonsági résekkel. És e miatt a legtöbb weboldal fel sem enged vele az oldalára. Ha tudatosan használod (nincs crackelt játék, eredeti win. nem mászkálsz össze vissza oldalakra) akkor még nettel is működhet.
De elég egy rossz klikk és telepítheted újra bekapcsolt net mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!