Ez a gép mennyire lenne alkalmas játékra?
Figyelt kérdés
Alaplap:fujitsu siemens d2811-a1
Ram: 8Gb DDR2
Videókártya: Nvidia Geforce GT630
Processzor:Intel Core 2 Quad Q9400
Op rendszer: Windows 8.1 64 bit
Leginkbb gta5 és lego marvel avengers kellene hogy menjen. Válaszokat köszi előre. :
2017. aug. 21. 13:02
1/15 anonim válasza:
Hát szerintem azt verd ki a fejedből!
A processzor még úgy ahogy elviszi de a videókártya felejtős.
2/15 A kérdező kommentje:
Milyen videokártyát tudnál ajánlani hozzá?
2017. aug. 21. 13:06
3/15 anonim válasza:
Maximum GT730 -at lehet belepréselni.
Szóval sokkal előrébb nem leszel, az egész gép alkalmatlan rá.
És sokkal hatékonyabban működik Win 7 -el, mint 8/10 -el.
A GTA5 és egyéb nagy igényű játékok kizártak.
GTA San Andreas a max ami eldöcög vele.
4/15 anonim válasza:
Nanana. Anno én játszottam Geforce G100-assal meg core2 duo e6400-al 4GB ram mellett minecraftot maxon :D Szóval az, hogy ez max San Andreas-hoz lenne elég nem hinném, hogy igaz. Amúgy egyszerű, gepigeny.hu oldalon megadod a géped adatait és ott fps táblázatot is kiír milyen felbontásban milyen grafikai beállítások mellett mekkora fps-t kapnál körülbelül.
5/15 szántóvető válasza:
"Maximum GT730 -at lehet belepréselni. "-miért?ha low profile kártya megy bele csak,akkor is van alternatíva pl 1030,rx 460,1050ti.
6/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen játékra. 2000-2005 körüli játékokat simán visz. Modern játékoknál abszolút esélytelen.
7/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem szükséges, hogy modern játékokat elvigye. :) elég, ha 2012-13-as játékokat viszi :) Amúgy köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 21. 14:47
8/15 anonim válasza:
Erősebb kártyák alaplapból nem kap elég kakaót, a tápcsatisak meg megint nem jók, mert spéci L alakú összteljesítményű tápja van.
9/15 szántóvető válasza:
aha értem.én nem találtam sok infót erről az alaplapról,főleg nem a komplett gépről.de ha egy 730-at ki tud szolgálni akkor egy 1030 lp-s karit is!valamit ajánljunk már szegény kérdezőnek aki játszani szeretne :)
10/15 anonim válasza:
csak PCIe 2. generációt támogat, a kártya 3. -at igényelné, plusz a kártya kívánt teljesítményét se tudja átadni az alaplap...
Szóval GT 1030 -ról ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!