Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nehéz feltörni egy nagyon...

Nehéz feltörni egy nagyon régi fórum oldalt ahova 10 éve írtam ki egy hülyeséget?

Figyelt kérdés

Nem enged bejelentkezni, valószínűleg nagyon régen használtam egy másik emailcímet is. Így nem tudok jelszó emlékeztetőt kérni.

Sajnos ha valaki beírja a vezeték nevem akkor azonnal kidobja a Google és utálom ezt. Fiatal voltam és buta.

Hogyan lehet eltűntetni?

Nem lehet utólag szerkeszteni.

2022. máj. 27. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Google-nek is lehet írni, hogy a találatokból távolítson el, így nem tudnak a nevedre keresni:

[link]

[link]

2022. jún. 2. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Pénzbe kerül?! Számlát is ad? Ha nem, akkor lehet fenyegetőzni a NAV-al...
2022. jún. 2. 18:08
 13/14 A kérdező kommentje:
11 nagyon király vagy, írtam is nekik. Köszönöm szépen! ❤
2022. jún. 6. 16:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom szavakba önteni mennyire hálás vagyok, ez annyira sokat jelentett nekem és a Google megoldotta a helyzetet. Tökéletes. Nagyon boldog vagyok.

Eszembe sem jutott volna, ha nincs a 11-es válaszoló.

Tudom, hogy nagyon drámai vagyok dehát ha dühös vagyok az is ilyesmi csak az ellenkező pólusban. 😅

Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget! ❤️

2022. jún. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!