Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nehéz feltörni egy nagyon...

Nehéz feltörni egy nagyon régi fórum oldalt ahova 10 éve írtam ki egy hülyeséget?

Figyelt kérdés

Nem enged bejelentkezni, valószínűleg nagyon régen használtam egy másik emailcímet is. Így nem tudok jelszó emlékeztetőt kérni.

Sajnos ha valaki beírja a vezeték nevem akkor azonnal kidobja a Google és utálom ezt. Fiatal voltam és buta.

Hogyan lehet eltűntetni?

Nem lehet utólag szerkeszteni.

2022. máj. 27. 12:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Azért dobja ki neked elsőnek, mert 1) te nevedhez van kötve 2) gondolom azért többszőr is megnézted.

Ha én írnám be a vezeték neved, nekem teljesen más sorrendben adná a Google.

Nézd meg DuckDuckGo-n, hogy ott hogyan szerepel. Az nem végez nyomkövetést, preferencia és profil alapú rangsorolást.

2022. máj. 27. 12:12
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

#1 vagyok:

+1: Van olyan, hogy felejtés joga. Keres rá.

+2: Weboldalt NEM szabad törni semmilyen körülmény között, mert információs rendszer nem renteltetés szerű használata és jogosulatlan hozzáférés jogon bűncselekménynek minősül. (Amit hallasz, hogy törtek 95%-a nem az...)

2022. máj. 27. 12:16
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
Csak egy dolgot mondj amit fel lehet törni, és aminek a módszere az adott tartalmat tároló szerverre való behatolás és az ott lévő adatok megváltoztatása. Mert hogy a köznyelv ezt a kifejezést használja, valójában semmit nem törnek fel, mert nem tudnak. Nem mellesleg egy bűncselekményhez kérsz segítséget.
2022. máj. 27. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

:D "Fiatal voltam és buta."

Mint most?

2022. máj. 27. 12:22
 5/14 anonim ***** válasza:
52%

"feltörni"

Édes istenem, mikor jutunk el végre oda, hogy ezt a szót a megfelelő kontextusban használjuk?

2022. máj. 27. 12:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz biza.
2022. máj. 27. 16:49
 7/14 A kérdező kommentje:
Édes f...om 🤦‍♀️
2022. jún. 2. 16:50
 8/14 A kérdező kommentje:
Elég a vezeték nevet beírni azonnal ott vagyok!
2022. jún. 2. 16:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Az üzemeltetőnek tudsz írni, hogy törölje, és ennyi. Persze bemondásra csak úgy nem biztos hogy egy fiókot vagy kommentet törölnek, mert valaki azt akarja. Te pedig nem férsz hozzá, tehát azt sem tudod bizonyítani, hogy a tiéd.
2022. jún. 2. 16:55
 10/14 A kérdező kommentje:

Igen irtam neki, személyivel tudom is magam igazolni, dehát ez egy 10 éves történet.

Nem kapok választ.

Még pénzbe is kerül egyébként 1 komment törlése, nekem pedig 3 is van...

2022. jún. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!