Windows 10 operációs rendszerrel vettem a laptopomat.Nem kaptam hozzá semilyen telepitő lemezt,vagy hasonlót. Most újra kéne telepíteni. Ilyenkor hogyan tudom?
Szia, ez egyszerű, nem fogod megtalálni ez rejtett és nem kell keresned, mert nem fogod megtalálni, és ha vissza akarod állítani, úgy hogy semilyen program és fájl sem legyen a gépeden, tehát olyan legyen mint mikor megvásároltad egyszerűen kövesd ezt:
- Gépház katt rá
- Itt katt a bal oldalon a Rendszer-re
- Jobb oldali listában katt a Helyreállításra ( NEM A HIBAELHÁRÍTÁSRA EGGYEL LENTEBB )
- Itt katt a "PC alaphelyzetbe állítása"
- Itt Választhatod azt, hogy megtartsa a fájlokat akkor válazd a felső "Fájlok megtartása" lehetőséget, akkor minden beállításod, és mentett fájljaid megmaradnak, második lehetőség: "Minden elem eltávolítása" itt értelem szerűen minden adat törlődik még a mentett adat is és minden teljesen a gyári értékre áll vissza tehát úgy mint amikor megvetted a gépedet, teljesen újra telepíti magát a rendszer, csak kövesd az utasításokat mint egy szokásos telepítésnél, de mindent magától elvégez helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!