Milyen méretet kellene beállítanom photoshopban?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, ezért nem tudom milyen méretet állítsak be.
Adott egy 160x60 fekvő tábla és arra szeretnék kinyomtattatni egy képet, de mivel ezért nem költenék több 10e Ft-ot grafikusra így megcsinálnám én. Viszont az érdekelne hogy milyen képpontot kell beállítanom egy 160x60 képnek photoshopban? Beállítottam cm-ben de marha nagy méretű lett már az üres file (800mb).
A DPI 300 lenne.
2022. máj. 18. 12:09
1/3 anonim válasza:
Átszámolod a méretet ez ha jól gondolom 160mm x 60mm inchbe. 1 inch 25.4mm ez alapján 160/25.4=6.3 inch, 60/25.5=2.36 inch . A DPI Dot Per Inch. A te képed 6.3 inch * 2.36 inch. Ezt felszorzod a DPI-vel 1890 képpont x 708 képpont lesz a képmereted. Ha a táblát 160cm x 60x akkor ennek a tízszerese lesz.
2/3 anonim válasza:
Centiben is meg lehet adni a projekt méretét, még számolgatni sem kell.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!