Linux Mintre telepítettem Total Commandert Wine szoftverrel,csak a c. meghajtót látja. Ugyan ez a probléma Xnviewben is. A mappákban látható a meghajtó és a többi linuxos szoftverben is,pl a GIMPben. Mi lehet a hiba?
Linux Mintre telepítettem Total Commandert Wine szoftverrel,csak a c. meghajtót látja. Ugyan ez a probléma Xnviewben is és valószínű a többi Windows szoftverben is,de csak ebbena kettőben néztem. A mappákban látható a meghajtó és a többi Linuxos szoftverben is,pl a GIMPben.
Mi lehet a hiba?
Linuxon elsődlegesen Linuxos szoftvereket telepíts.
Total Commander helyett ott a Double Commander ( [link] ).
XnView-ból van Linuxos változat - akár .deb:
akár Appimage formátumban:
akár a binárist tartalmazó archívumként (csak kicsomagolod és futtatod):
Az nem "hiba" hogy csak "c. meghajtót" lát - a Wine egy emulált C: meghajtót hoz létre alapesetben a /home/<felhasználónév>/.wine/drive_c/ mappában. #1-es hozzászólásában Bala'zs, jól leírta, hogyan lehet újabb emulált meghajtókat hozzáadni (általában a Z: meghajtó szokott lenni a gyökérkönyvtár: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!