Windows 10et (mint meghajtót vagy partíciót) le tudom menteni a DOS alapú Symantec Ghost Solution Suite 1.0 programmal?
Figyelt kérdés
Persze úgy értem, hogy utána vissza is tudom másolni, úgy hogy működni is fog....2022. ápr. 22. 22:10
2/4 anonim válasza:
Ezzel egyszerűbb: [link]
mint egy 20 éves programmal.
3/4 anonim válasza:
Mondjuk a képen egy Norton Ghost 2003 van, ami pont, hogy nem DOS-alapú...
Ettől függetlenül én inkább használnám a Clonezilla nevű, folyamatosan fejlesztett és karbantartott, és nem mellékesen ingyenes terméket. Tud fizikai partícióra is klónozni, meg lemezképfájlba is. Sőt, ha sikerül jól belőni, még hálózati tárhelyre is.
4/4 anonim válasza:
3/ de DOS-os. Egy db exe ami dos 1.44 fdd-ről bootolt. (Legacy módban ami a mai uefi és secureboot korszakban már nem minden gépen bootolna be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!