Milyen programmal lehet folyamatosan monitorozni, hogy a számítógépem alkatrészei milyen állapotban vannak?
Egyrészt ne légy paranoiás. Ha jól van összerakva a gép, akkor annak megfelelően működnie kell.
Másrészt a fent leírtak közül bármelyiket használhatod.
Az aida kicsit erőforrás igényesebb, mint a többi. Szerintem. Fixre kirakhatod vele azon értékeket, amiket látni szeretnél. Akár a tálcára is. És log fájlba is lehet íratni, amiből elvileg táblázatkezelővel grafikon csinálható.
A hwinfo élő adatot tud grafikonon kijelezni. Log fájlt nem néztem. Tálcára kirakható a kívánt érték. Játékok alatt kell a RivaTuner, ami nagyon hasznos. Jól testreszabható, hogy játék alatt mindent láss a kijelzett értékek mellett.
A két program együtt kell.
Az Afterburner nem ír ki olyan sok adatot, mint a másik kettő és ehhez is kell a RivaTuner játékok alatt. Viszont lehet vele tuningolni.
Én a hwinfo-t javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!