Milyen programmal lehet tesztelni a merevlemez írási és olvasási sebességét és az esetleges hibáit?
Én is Hdsentiel-t használok tesztelésre.
Sebességre a samsung programját, mert ha már fent van az SSD-k miatt minek tennék fel másikat :)
2/ "minek tennék fel másikat"
Azért hogy az eredmény összehasonlítható legyen más gyártók ssdinek sebességadataival.
Mert attól jobban alszom, ha tudom hogy az enyém a leggyorsabb?
Ilyeneket vásárlás előtt csinálok, ha már meg van minek méregessem - ez van ezt kell szeretni :D
5/ Az olyan dícséret azért jól szokott esni amikor reggel a feleséged azt mondja neked: Te vagy a legnagyobb! Még Péteréhez képest is nagy vagy! Zsolt, Karcsi, Ernő vagy a futballcsapatod többi tagjához hasonlítva meg hatalmas! (opsssz elszóltam magam)
Ki nem örülne ennek? 😁
Szóval az ilyen nagy számok miatt hiszik azt hogy a nvme jobb mint a sata ssd.
/Off
Igen, számomra vicces is amikor a nagy szakértők itt elemzik hogy a lolban / cso/... hogy az nvme miatt nincs mikro lagg és hű de...
Aztán vizicsacsi, aki azt se tudja mi az, 60hz-en játszik és kétszer volt világbajnokságon, és lazán alázza a szakértő urakat bármikor a felső ösvényen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!