Milyen programmal tudnék egyszerűen biztonsági másolatot készíteni a fájlaimról?
rsync
Bár gondolom Windowsra kell, ott fogalmam sincs, hogy működik.
Vagy használj valamilyen felhőt, azoknál szokott opció lenni a backupra.
"Sajnos én csak olyan programokat találtam, amik képfájlt készítenek."
Akkor nézegesd tovább mert Én csak olyat tudok ami tud mappát/fájlt is menteni, egy az egybe. Mód szerint nem tudom így nem használtam.
Acronis True Image
AOMEI Backupper
Szia.
xcopy (része a windowsnak), csak megfelelően kell paraméterezni :
Amit kiemelnék a helpjéből (xcopy /?):
/D:h-n-é : A megadott napon vagy később módosult fájlok másolása. Ha nem ad meg dátumot, csak azon fájlok lesznek másolva, amelyek forrásdátuma frissebb, mint a célfájl dátuma.
/E : Az üres könyvtárak és alkönyvtárak is másolásra kerülnek. Ugyanaz, mint az /S /E. A /T kapcsoló módosítására is alkalmas.
A legegyszerübb ha irsz hozzá egy batch scriptet és azt futtatod amikor kell.
Sok sikert.
üdv.
Tisztelt Kérdező!
Ha biztonsági másolatot szeretnél készíteni, hidd el, megéri, ha nem hagyod ki az "emberi tényezőt". Egy program meghibásodhat, meghekkelhetik stb. Ha fontos a másolat (hiszen épp ezért készíted), jobb, ha Te magad végzed. Én magam mindig így teszek.
Üdvözlettel! János
Köszönöm mindenkinek! A batch fájl jó ötlet, ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak. Azt hogy lehet beleírni, hogy ne kérdezze meg, hogy felülírja-e a létező fájlokat, hanem automatikusan csinálja?
Ez a kis próba programom:
D:\teszt B:\teszt /D /K /E /H
És erre kellene mindig "a"-val felelnie automatikusan.
Overwrite B:\teszt\1.txt (Yes/No/All)?
Szia.
Benne van az xcopy helpjében (xcopy /?) :
/-Y : Létező célfájl felülírására való rákérdezés engedélyezése.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!