Van olyan videólejátszó, mint a VLC, ami megjegyzi, hol tartottam, amikor bezárom?
Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdés, a VLC-nél amikor kilépek, ha bekapcsolom, oda lehet ugrani, ahol tartottam. Ehhez hasonló programot keresek.2022. máj. 9. 23:50
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Biztos tudja a PotPlayer is, elég sokoldalú.
4/7 CspCsj válasza:
MPC-HC is tud ilyet.
Beállításokban, a Lejátszás résznél ki kell pipálni:
- Megnyitott fájlok előzményeinek megtartása
- Fájlpozíció megjegyzése
- DVD pozíció megjegyzése
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
4-es, letöltöttem a linkelt verziót, de egyik általad idézett mondatot sem találta meg a beállításokban, pedig sokszár átmentem rajta. Vagy nem ugyanott jártam, baloldalon függőlegesen ezek voltak nálam:
Lejátszó
Formátumok
Billentyűk
Logó
Webes felület
Lejátszás
DVD
Kimenet
Árnyékolók
Teljes képernyő
Sync renderer beállítások
Belső szűrők
Audió váltó
Audió rendelő
Külső szűrők
Feliratok
Alapstílus
Egyéb
Finomhangolások
Egyéb beállítások
Haladó
Jó helyen vagyok? Mindegyiket háromszor átböngésztem, és nem találtam nyomát egyiknek sem, amit írtál.
2022. máj. 10. 13:19
7/7 A kérdező kommentje:
Nálam kicsit más, de ezen az úton megoldottam a BS playeren, szóval így is segítség volt, köszönöm. :)
2022. máj. 12. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!