Milyen videolejátszót ajánlanátok ezekkel a feltételekkel?
Figyelt kérdés
Sok éve már a KMPlayert használtam, annak is egy régi verzióját, a 3.1.0.0.-t, mert ez pár más frissebb verziótól eltérően jól működött Win7-en és még nem volt benne automatikus frissítés sem. Viszont a Matroskát nem kezeli valami jól, így most szeretnék egy új verziót találni, ami kezeli, de közben más tekintetben sem rosszabb a régi jól bevált verziónál. Esetleg kipróbálnék más lejátszókat, amennyiben tudják azt amit a KMPlayer.
Az igényeim:
1. A-B szakasz ismétlés
2. Emlékezzen a video legutolsó pozíciójára
3. Több video is futhasson egyszerre
4. Kényelmesen, gyorsan el lehessen helyezni több ablakot a monitoron.
5. A kép tükrözhető, forgtaható, zoomolható legyen.
6. Futó ablak legfelül.
2021. júl. 29. 16:48
4/6 A kérdező kommentje:
A VLC nekem nem jött be. A Potplayer felülete tetszik, és látom sok beállítás van. De hogyan érhetem el, h minden megnyitott ablakban külön kezelje az AB szakasz ismétlést?
2021. júl. 29. 18:31
6/6 A kérdező kommentje:
Egy ablaknál működik csak. Ha megnyitok egy másikat, és ott is használni prbálom, akkor is az előző ablakban érzékeli.
2021. júl. 29. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!