A Media Player Classicnál vagy a PotPlayernél hogyan méretezhetem át a feliratot?
Beállítások menü - Feliratok - Alapstílus
Itt a betűtípusra kattintva állítható minden.
Ez sima srt feliratra érvényes, ha formázott felirat, akkor a felirat formázását kell módosítani.
Köszönöm a választ! Igen, idáig eljutottam az MPC-nél, de így se tudtam semmit se állítani.
Viszont most kipróbáltam egy másik videót is mindkét lejátszóval, és a PotPlayerrel ennél már ténylegesen is átállítódott a méret. A Media Player Classic-kal viszont továbbra sem, pedig már ott is látom hol lehetne méretet állítani. Pedg ez nem formázott felirat. Srt amúgy.
Viszont ahhoz a videóhóz, amivel eredetileg próbálkoztam, tényleg formázott felirat jár. Legalábbis elméletben. Indavideón fent van rossz minőségben, és ott látom, hogyan kellene kinéznie a formázásnak, de a felirat készítőinek honlapjáról letöltve mégsem úgy jeleníti meg a szöveget. Ez ASS egyébként. Pedig a fontok, amiket letöltöttem, fel vannak telepíte a gépemre. Olyan, mintha nem minden fontot tettek volna bele a letöltésbe és emiatt csak itt-ott néz ki rendesen a felirat.
Na, de a lényeg, hogy ezek szerint emiatt a formázás miatt nem tudom egyik lejátszóval sem megváltoztatni a méretet? Formázott feliratba hogyan lehet belenyúlni?
MPC-ben a felirat méretét a betűtípus nevére kattintva tudod módosítani.
Beállítások/Feliratok/Alapstílus lapon
[u] [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!