Leárazzák valamikor a Microsoft Office 365 csomagokat? Beszerezhetőek kedvezményesen?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 17:02
11/16 anonim válasza:
#6: Szoktam. Nem értem, ezért miért kéne rosszul éreznem magam?
12/16 anonim válasza:
Ha tanár/diák vagy akkor elvileg volt egy olyan program hogy ingyen megszerezhetted az officet. Másik mód a crackelés de nem ajánlom
13/16 anonim válasza:
11# akkor ezek szerint nincs tapasztalatod :)
14/16 anonim válasza:
11# es meg ertelmezesi zavarban szenvedsz’
15/16 anonim válasza:
Régen tényleg rossz volt az Open-Libre-Microsoft Office átjárhatóság a szövegszerkesztők között. Akkor mintha valamelyik mindig felülbírálta volna a formázást és a saját alapértelmezett térköz/sorköz/margó beállításait kényszerítette volna a dokumentumra, és akkor szétcsúszott a tördelés. Gondolom ez is kijátszható volt programváltáskor, ha a nyomtatásra előkészítetted a kész dokumentumot PDF-ben.
16/16 anonim válasza:
Sokunknak, például nekem is az 1TB OneDrive tárhely miatt kell az MS Office 365. Én azt tudom javasolni és így még abszolút jogtiszta is, hogy árukeresőbe beírod és lesz olyan számítógépes üzlet ahol megveheted 12-15 000 Ft között az éves licencet.
Például ez: [link]
Ha pedig az 1TB tárhelyre van szükség akkor ajánlom ezt, sokat nem tudok róla én is most tesztelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!