Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kapcsolt ki a gépem?

Miért kapcsolt ki a gépem?

Figyelt kérdés
A gépem egyik percről a másikra ki írta, entering sleep mode majd kikapcsolt a monitorom, a gépem zúgott tovább de se kép se hang, a vantillatorok pörögtek tovább és sem újrainditásra sem a bekapcsológomb lenyomva tartására nem reagált csak akkor tudtam újra bekapcsolni ha lekapcsoltam a tápot és utánna vissza, mi lehet a gond?

2022. ápr. 28. 05:41
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
100%
Tápegység a legvalószínűbb.
2022. ápr. 28. 05:44
 2/7 A kérdező kommentje:
En is arra gondoltam, nembaj veszek masikat. Milyet ajanlanal fx8350hez?
2022. ápr. 28. 07:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha tápegység lenne akkor nem simán kikapcsolt volna? Ebben nem nagyon van logika hogy miért alvó módba megy akkor.

Inkább itt valami szoftveres gubanc lehet amitől alvó módba tette magát.

2022. ápr. 28. 08:46
 4/7 P.O.C. ***** válasza:
Ha szoftveres gond, akkor áramtalanítás nélkül is vissza tudná kapcsolni.
2022. ápr. 28. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem még régen volt egy gép, az X48-as Intel lap volt, annak az volt az érdekessége, hogy alvó mód után nem tudott elindulni, folyamatosan újraindította magát, semmire nem reagált, csak akkor indult el ha szintén áramtalanítva volt és úgy.

De valami bios beállítás volt a ludas egyébként, később sikerült megoldani.

Viszont ez nagyon könnyen kideríthető: Tegye direkt alvó módba a gépet, ha úgy is ugyanaz történik mint amit leírt a kérdező, akkor könnyen elhet, hogy itt is simán valami hasonló dolog lesz.

2022. ápr. 28. 22:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Az nem fog menni a gépem már be sem kapcsol, a táp lesz a baj.
2022. ápr. 29. 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Kell egy legalább 500w-os tátpot vegyek nem tud elég áramot elosztani, szóval kell másik.
2022. ápr. 29. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!