Miért kapcsol ki a gépem ha futattam fél órát a World of Tanks Játékot?
A gépem már nem mai darab, talán most ünnepli a 4. születésnapját. Egy olyan setup-ból áll ami simán viszi a játékot akár magasabb grafikán is. De ha ezzel a játékkal játszok pár meccs után ami kb. 30p akkor kikapcsol a gépem de úgy, hogy csak a táp újraindításával tudom bekapcsolni. Próbáltam egész alacsony felbontással és alacsony beállításokkal futtatni a játékot de nem vettem észre változást.
Van egy olyan opcióm hogy a játékot 32bitesen indítja el. Ez nem tudom mit jelent de talán segíthet orvosolni...Ehhez esetleg hozzáfűzés.
Én táp meghibásodásra gyanakszok mert egy alkategóriás 500w-os tápról van szó ami 4 éves, de akkor a többi játéktól miért nem készül ki?
Minden meglátást szívesen várok, és előre is köszönöm őket!
Futtasd le:
furmark (gpu stress teszt)
prime95 (cpu stress teszt)
memtest (ram teszt)
De a táp is gyanús
Érdemes közben futtatni a HWMonitor programot is, lehet hogy nagyon túlmelegszik és azért kapcsol le.
Volt ilyen problémám Rocket Leaguenél, mikor ellenőriztem a CPU hőfokát 100 fok felett volt. Újrapasztáztam, lement 50 fokra és megjavult a probléma.
NZXT CAM-ot használtam a hőmérséklet ellenőrzésére, de CPU-Z + GPU-Z is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!