Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kapcsol ki a gépem ha...

Miért kapcsol ki a gépem ha futattam fél órát a World of Tanks Játékot?

Figyelt kérdés

A gépem már nem mai darab, talán most ünnepli a 4. születésnapját. Egy olyan setup-ból áll ami simán viszi a játékot akár magasabb grafikán is. De ha ezzel a játékkal játszok pár meccs után ami kb. 30p akkor kikapcsol a gépem de úgy, hogy csak a táp újraindításával tudom bekapcsolni. Próbáltam egész alacsony felbontással és alacsony beállításokkal futtatni a játékot de nem vettem észre változást.

Van egy olyan opcióm hogy a játékot 32bitesen indítja el. Ez nem tudom mit jelent de talán segíthet orvosolni...Ehhez esetleg hozzáfűzés.

Én táp meghibásodásra gyanakszok mert egy alkategóriás 500w-os tápról van szó ami 4 éves, de akkor a többi játéktól miért nem készül ki?

Minden meglátást szívesen várok, és előre is köszönöm őket!

2021. máj. 29. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Futtasd le:

furmark (gpu stress teszt)

prime95 (cpu stress teszt)

memtest (ram teszt)

De a táp is gyanús

2021. máj. 29. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a táp tipusa? Az ilyen 5 ezer forintos tápokat gépbe nem raknám max ajtótámasznak mert hamar hazavágja a konfigot
2021. máj. 29. 21:45
 3/5 Tarkumi ***** válasza:
100%

Érdemes közben futtatni a HWMonitor programot is, lehet hogy nagyon túlmelegszik és azért kapcsol le.

[link]

2021. máj. 30. 16:50
 4/5 anonim válasza:
100%

Volt ilyen problémám Rocket Leaguenél, mikor ellenőriztem a CPU hőfokát 100 fok felett volt. Újrapasztáztam, lement 50 fokra és megjavult a probléma.

NZXT CAM-ot használtam a hőmérséklet ellenőrzésére, de CPU-Z + GPU-Z is megteszi.

2021. jún. 9. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
msi afterburnerel kiiratod a hömérsékleteket hogy minden fasza-e. aida64 stresz teszt, ingyen van szintén.
2021. jún. 17. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!