Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nincs valami tuti beállítás...

Nincs valami tuti beállítás cyberpunk 2077-re amivel szép marad a grafika és fps is van?

Figyelt kérdés

Gép

-Amd Ryzen 7 3700X

-PowerColor RX6700XT Red Devil

-32GB Ram

-Monitor 1440p 165Hz

Most kezdtem el játszani a cyberpunk 2077-el elsőnek nem állítottam semmit ő magának állított be mindent automatikusan elég sok magas beállítást meg egy két ultrát is beállított viszont így nagyon gyér a játék.Lehet vele játszani nem az a klasszikus szaggatás csak lassabban mozog a kép amd fps mérője szerint olyan 26-30 fps között ment pl akció közben vagy úgy általánosan mozgás közben.Próbálgattam állítgatni ezt azt lejebb venni de ugyan azt érzékeltem mint előtte most pl bekapcsoltam az amd fidelity fx super resolution 1.0 így felment az fps szám 35-36-ra és folyamatos a kép fura ez pedig csak pár fps változás és hol van még a stabil 60fps-től.

Most pl ez a fidelity fx super resolution ronthat a képen pl?Mert DLSS azt mondják több fps-t ad de valamennyire ront is a kinézeten de lehet ez nem igaz.

2022. ápr. 25. 02:13
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
24 fps már folyamatos mozgás, a mozifilmek is ennyivel mennek amióta létezik mozi. 60 fps is tud szaggatás élményt produkálni, ha időnként beesik egy kicsit. A Cyberpunk 2077 pont egy nem optimalizált játék, ami erős hardverrel is produkálhat ilyet, ha stabil 30 fps-re be tudod lőni akkor jó vagy.
2022. ápr. 25. 08:06
 2/7 A kérdező kommentje:
azt vettem észre ha a sugárkövetést kikapcsolom általában 112fps-t is kapok itt ott lejjebb csökken de teljesen folyamatos.Hatalmas látvány eltérést még nem vettem észre de gondolom a fényekre árnyékokra van hatással az a beállítás.
2022. ápr. 25. 10:17
 3/7 Shaddark ***** válasza:

[link]

A DLSS nem ront a képen, ha tudja használni a kártya. Ha nem tudja nem használja. Kicsit máshogyan működik mint az FSR.

Amd kártyákon ha jól tudom ultra quality-t kell beállítani, ez nem ront a képminőségen. A többi már igen.

Az 1.5-ös patch fent van amúgy? Ez tartalmazza az FSR drivert.

[link]

2022. ápr. 25. 12:00
 4/7 A kérdező kommentje:

3/

Fent van igen irja is a játékban,de gondolom érdemes frissíteni az 1.52 patchre is.

2022. ápr. 25. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:

3/

Amúgy a sugárkövetés kikapcsolásával sokat veszitek?

2022. ápr. 25. 13:33
 6/7 Shaddark ***** válasza:
Felbontás függő. 4K alatt szerintem semmit. Igazából arra találták ki hogy ha rádugod a gépet / laptopot a tévére akkor se 10 fps-el nézz álló képeket.
2022. ápr. 25. 13:38
 7/7 Shaddark ***** válasza:
De az AMD megoldását én még nem próbáltam, abban nem vagyok otthon. Úgyhogy próbáld ki :)
2022. ápr. 25. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!