Nincs valami tuti beállítás cyberpunk 2077-re amivel szép marad a grafika és fps is van?
Gép
-Amd Ryzen 7 3700X
-PowerColor RX6700XT Red Devil
-32GB Ram
-Monitor 1440p 165Hz
Most kezdtem el játszani a cyberpunk 2077-el elsőnek nem állítottam semmit ő magának állított be mindent automatikusan elég sok magas beállítást meg egy két ultrát is beállított viszont így nagyon gyér a játék.Lehet vele játszani nem az a klasszikus szaggatás csak lassabban mozog a kép amd fps mérője szerint olyan 26-30 fps között ment pl akció közben vagy úgy általánosan mozgás közben.Próbálgattam állítgatni ezt azt lejebb venni de ugyan azt érzékeltem mint előtte most pl bekapcsoltam az amd fidelity fx super resolution 1.0 így felment az fps szám 35-36-ra és folyamatos a kép fura ez pedig csak pár fps változás és hol van még a stabil 60fps-től.
Most pl ez a fidelity fx super resolution ronthat a képen pl?Mert DLSS azt mondják több fps-t ad de valamennyire ront is a kinézeten de lehet ez nem igaz.
A DLSS nem ront a képen, ha tudja használni a kártya. Ha nem tudja nem használja. Kicsit máshogyan működik mint az FSR.
Amd kártyákon ha jól tudom ultra quality-t kell beállítani, ez nem ront a képminőségen. A többi már igen.
Az 1.5-ös patch fent van amúgy? Ez tartalmazza az FSR drivert.
3/
Fent van igen irja is a játékban,de gondolom érdemes frissíteni az 1.52 patchre is.
3/
Amúgy a sugárkövetés kikapcsolásával sokat veszitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!