Melyik a legkisebb (megabyte-ra értve) Win7-en is futó Windows szoftver, ahol gyorsan meg tudom ezt valósítani?
Pixelekben előre meghatározott képméretű videóban, fekete alapon, vagy PNG fájlból betöltött háttérrel _lassú_ előtűnésben fehér, szolidan díszes v. folyóírást utánzó szöveget szeretnék megjeleníteni, majd lassú eltűnésben lekeverni. Mindezalá MP3-ból hangfájlt alájátszani.
A másik feladat, hogy fekete alapon betöltött képfájl tűnjön elő, egyenletesen legyen átkeverve egy másik, ugyanolyan méretű képbe, majd az utolsó kép le legyen keverve fehér eltűnésbe.
Saját hangos verseket szeretnék feltölteni YT-ra, ez lenne a cél. Egy gyengébb, 17 éves notit tudnék a célra használni.
Előre is köszönöm!
Most néztem meg nekem az Office 365 -ben a Powerpoint tud menteni közvetlen .mp4 videóba.
Amit szeretnél az megvalósítható Powerpointban, ahogy "Loki" is jelezte.
Az Open office Impres-ben nem találtam ilyen lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!