WPS szoftvert le lehet törölni pc-ről úgy, hogy ne törlődjön le minden dokumentum, ami egyszer word, excel volt, de már DOC Document, XLSX Worksheet formátumban van?
"nem voltam tisztában azzal, hogy át fogja alakítani a dokumentumokat"
Ezzel én sem vagyok tisztában, pedig másodlagos Office-ként vagy 5 éve használom. :D (Elsődlegesnek meg LibreOffice-t. Mert a Ms-ból nem kérek.)
Nem alakít az át semmit, csak beállította magát alapértelmezett szövegszerkesztőnek. Egyszerűen álíltsd vissza, hogy a Ms Office legyen az alapértelmezett szerkesztő, és mindenféle törölgetés nélkül megúszod.
Törléskor pedig nem fognak a vele létrehozott dokumentumok törlődni (ez csak olyan szoftvereknél lehetséges, ahol nem normális fájlokként, hanem valami spéci belső formátumban tárolódnak a dokumentumok... de a WPS nem ilyen.) Ez eleve csak úgy történhetne meg, ha gondosan nyilvántartja a WPS, hogy mit és hol hozott létre, de még így sem működne, ha azokat mondjuk átmásolod máshová. Ami persze csak elméleti eszmefuttatás, mert mondom: NEM fognak a dokumentumok törlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!