Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom kilistázni a...

Hogyan tudom kilistázni a Facebookon az ismerőseim László nevű ismerőseit?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 06:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ott van a kereső felül...
2022. ápr. 17. 07:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Az összes ismerősöm László nevű ismerőseit egy listába szeretném, nem pedig külön ismerősönként rákeresve.
2022. ápr. 17. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megpróbálom érthetően... Kiválasztod az ismerősöd ismerőseit (rákattintasz), és miután megjelennek az ismerősei, a jobb oldalon felül rá tudsz keresni a László nevűekre... Ennyél érthetőbben nem tudom, bocs, más magától megtalálta volna kérdés nélkül.
2022. ápr. 17. 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben a formában ezt így nem tudod megcsinálni, egyesével kell végigmenned az összes ismerősödön, és úgy listázni.
2022. ápr. 17. 08:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Eddig is értettem, de nem akarok végigmenni az összes ismerősömön külön-külön kikeresve a László nevű ismerőseit, hanem egyszerre, egy listában szeretném azt látni. Van erre valamilyen lekérdezés?
2022. ápr. 17. 08:08
 6/7 anonim ***** válasza:

5

Nem lehet megcsinálni, egyesével kell az ismerőseiden végigmenni.

2022. ápr. 17. 08:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat, azt hittem, egyetlen ismerősöd László nevű ismerőseit akarod látni.
2022. ápr. 17. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!