Jáksó Lacis GPS hangot hol lehet le tölteni?
Szia.
Próbáld ezt : data.hu/get/7235292/Voice_Hun-funny-m1-lua.zip
Elé rakd be : http:// (mivel a linket nem engedte berakni*
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
A letöltött ZIP fájlt bemásolod az eszközöd IGO\content\voice\ mappájába, majd belemész az Egyebek -> Beállitások -> Hangok és figyelmeztetések -> Hangnavigáció nyelve menűpontra és ott megkeresed : Jakso Funny v195022 hangot.
Sok sikert.
Üdv.
Sziasztok ! :D
Samsung Galaxy Y-on használom a Be On Road nevezetű navigációt, és én is szeretném felpakolni, a hagot, viszont nekem egy fájlban van betömörítve az összes szó (gondolom úgy szedi szét magának a program). Szóval, azt nem tudjátok, hogy ebbe a Be On Road progiba hogyan lehet berakni ?
most komolyan olyan nehéz feltenni az igo-t?
""Sziasztok ! :D
Samsung Galaxy Y-on használom a Be On Road nevezetű navigációt, és én is szeretném felpakolni, a hagot, viszont nekem egy fájlban van betömörítve az összes szó (gondolom úgy szedi szét magának a program). Szóval, azt nem tudjátok, hogy ebbe a Be On Road progiba hogyan lehet berakni ?
Sziasztok!
Wazen belehet rakni valahogy? Vagy sehogy?
Előre is köszi a kérdést
Szia.
Innen le tudod tölteni :
Nem csak a Jáksó van benne, összetömöritettem az IGO VOICE mappáját. Igy minden benne van ami ott volt.
Sok Sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!