Laptopra előre telepített operációs rendszert le lehet cserélni garancia vesztés nélkül?
A garancia a hardverre tartozik.
Siman ujratelepitheted.
#1 Én is így sejtettem, de nem voltam benne biztos.
#2 Persze ezt én is tudom.
Persze, újra lehet telepíteni.
Viszont én maradnék a HOME-nál, ha nincs PRO kulcsom
Értem az ellenszenvet irányomban, de pont letojom, mert a kérdezőnek próbálok segíteni. :)
Telekomtól Operációs rendszerrel együtt vásárolt gép garanciája csak akkor érvényes, ha nem módosítod. Ügyfélszolgálat...
Szia!
Nem fog elveszni a garancia a Windows újratelepítése során.
Viszont a telepítéskor figyelj arra, hogy az ei.cfg fájl ott legyen a pendriveon a sources mappában a megfelelő tartalommal, mert ha nem lesz ott, akkor automatikusan a home verziót fogja felrakni, bármiféle megkérdezés nélkül.
A Kérdező, aki a a létező barátnője problémáját írta ide sem olvasta a szerződést.
Higyjétek el, hogy a TKom nem hülye! Szoftverrel adott laptop garancia a Szoftverrel egyben érvényes.
Dongaben ne legyél már ennyire erőszakos.
A szoftver soha nem része a garanciának. Max azok körében akik nem értenek hozzá.
Egyébként tételezzük fel, hogy beszed valaki egy kryptót vagy valami vírust és oda lesz az operációs rendszer a gépén akkor ezek szerint neki ugrott a garancia? Mivel a te leírásod szerint módosítás történt és hát ja :D
Ne vicceljünk már..
Amúgy is a hivatalos szakszervize az adott gyártó akihez a gép el fog kerülni. Nem pedig a telekomosok fogják megjavítani. HIDD el nekem SEHOL a büdös életbe nem fogja egyik szakszerviz se szoftveres módosítás miatt elutasítani garancián belül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!