Windows 10-ben hogy tudom beállítani, hogy a TV-n jelenjenek meg a játékok, minden más pedig a monitoron?
Annyit tudok, hogy pl: ESO -ban a grafikai beállításokban választható ki, hogy mi legyen a megjelenítő.
Ezen kívül gondolom elindítod a játékot és utána visszaváltasz belőle majd áthúzod a tv-re, esetleg windows P gombot nyomva bejön az, hogy melyik kijelzőre rakod.
Sokféleképpen.
- Nem teljes képernyőn simán áthúzod oda. Ha átállítod teljesre, megjegyzi és legközelebb ott indul el.
- Jobb klikk - megjelenítés a másodlagos monitoron
- A játékban kiválasztod a megjelenítőt. 100 ból 99 ben van ilyen opció.
Fontos, hogy ne tükrözésre állítsd a megjelenítőket, hanem külön monitorként.
Te mikkel játszol?
Én 2 monitoros rendszeren dolgozom otthonról, és még nem láttam játékot amiben ne lehetne beállítani hogy melyik monitoron fusson.
És olyat se amit ne lehetne áthúzni, mert lockolja az egeret.
És arról sem tudok, hogy a billentyűzet hozzá lenne rendelve akármelyik monitorhoz - az alapból az aktív alkalmazáshoz van mindig, nem képernyő függő.
Aztán lehet hogy vannak kivételek, de én még eggyel sem találkoztam.
Megírnád, hogy melyik játék képes lockolni az egeret? Kíváncsi lettem rá, megnézném hogy mi az és hogyan képes erre.
- Olyat mondjuk el tudok képzelni, hogy a másik monitor felbontása kisebb mint az elsődlegessé, ez értelem szerűen okozhat ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!