Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10-ben hogy tudom...

Windows 10-ben hogy tudom beállítani, hogy a TV-n jelenjenek meg a játékok, minden más pedig a monitoron?

Figyelt kérdés
Összekötöttem a TV-t a PC-vel. Azt szeretném, hogy a monitor legyen az elsődleges megjelenítő, de ha elinditok egy játékot, akkor az a TV-n jelenjen meg. Ezt hogy tudom beállítani?
2022. ápr. 12. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Annyit tudok, hogy pl: ESO -ban a grafikai beállításokban választható ki, hogy mi legyen a megjelenítő.

Ezen kívül gondolom elindítod a játékot és utána visszaváltasz belőle majd áthúzod a tv-re, esetleg windows P gombot nyomva bejön az, hogy melyik kijelzőre rakod.

2022. ápr. 12. 10:17
 2/5 Shaddark ***** válasza:

Sokféleképpen.

- Nem teljes képernyőn simán áthúzod oda. Ha átállítod teljesre, megjegyzi és legközelebb ott indul el.

- Jobb klikk - megjelenítés a másodlagos monitoron

- A játékban kiválasztod a megjelenítőt. 100 ból 99 ben van ilyen opció.

Fontos, hogy ne tükrözésre állítsd a megjelenítőket, hanem külön monitorként.

2022. ápr. 12. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
#1-esként a lényeg, az, hogy nem tudok róla, hogy lenne olyan, hogy minden játékot automatice oda küldene.
2022. ápr. 12. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
A játékok az elsődleges kijelzőn futnak, a tévét kell arra állítanod, a többi programot meg áthúzod a monitorra. De a játék általában lockolja az egeret, így nem tudod kihúzni a monitorra, vagy ha ki is tudod, ha kattintasz, vagy letálcázza, vagy ha nem is, az egyéb beviteli eszközök (billentyűzet, kontroller) is átkerülnek a másik ablakra, a játékot nem tudod irányítani.
2022. ápr. 12. 10:21
 5/5 Shaddark ***** válasza:

Te mikkel játszol?

Én 2 monitoros rendszeren dolgozom otthonról, és még nem láttam játékot amiben ne lehetne beállítani hogy melyik monitoron fusson.

És olyat se amit ne lehetne áthúzni, mert lockolja az egeret.

És arról sem tudok, hogy a billentyűzet hozzá lenne rendelve akármelyik monitorhoz - az alapból az aktív alkalmazáshoz van mindig, nem képernyő függő.

Aztán lehet hogy vannak kivételek, de én még eggyel sem találkoztam.

Megírnád, hogy melyik játék képes lockolni az egeret? Kíváncsi lettem rá, megnézném hogy mi az és hogyan képes erre.

- Olyat mondjuk el tudok képzelni, hogy a másik monitor felbontása kisebb mint az elsődlegessé, ez értelem szerűen okozhat ilyeneket.

2022. ápr. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!