Windows 10 ben ezt hol lehet beállítani?
Figyelt kérdés
Csináltam egy második fiókot, mert szervizbe vinném a laptopot (elvileg bele nem nyúlnak, de kitudja)
Be lehet állítani azt, hogy ne legyenek láthatóak azok a fájlokat ami az első fiókon?
Illetve, lehet rendszergazdai jogosultságokat adni annak a fióknak is?
2022. febr. 24. 18:41
1/7 anonim válasza:
Ha nagyon bele akarnak nézni a fájljaidba, akkor egy jelszó nem fogja őket megállítani...
Nézd csak meg ezt a sok találatot: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is, meg nincs rejtegetni valóm, csak nem akarnám hogy a jelszavaimhoz hozzá férjenek, de a rendszert nem raknám újra csak ezért
2022. febr. 24. 19:07
3/7 anonim válasza:
Átmozgatod usb hdd re a kényes adatokat...
4/7 anonim válasza:
Ha rendszergazdai jogosultságot adsz egy fióknak, akkor szerintem nem tudsz elrejteni előle semmit. Én törölném a bejelentkezéseket, a mentett jelszavakat, és kijelentkeznék a böngészőkből.
5/7 anonim válasza:
4/ megoldható (az XP óta létező) EFS titkosítással, de akkor ki kell exportálnia a kulcsot majd törölni, de ha valamit eltéveszt akkor lemondhat az adatairól és kérhet egy tiszta win telepítést is a szervíztől.. :)
6/7 anonim válasza:
Egy partíción legyenek és titkosítsd a partíciót nem megoldás?
A böngésző könyvjelzőit exportálhatod a D-re előbb, aztán akár le is szedheted ideiglenesen. Amúgy nem fogják szaszerolni a gépet...hacsak...nincs valami extrém adatod.
7/7 anonim válasza:
Bocs, ez törli a partíciót, de van titkosítási lehetőség egyéb...nézz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!