Ha egy játékhoz minimum 1,8ghzet ir és nekem 1,6ghz van és a többi alkatrészem több mint jó, akkor van esély hogy fog futni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 19:45
1/9 anonim válasza:
Ja, nekem volt, hogy 600 MHz-val volt kevesebb és semmi gond nem volt, szóval szerintem fog.
2/9 yuda válasza:
Szerintem is van esélyed,legfeljebb kisebbre veszed a felbontást és már is nem fog szaggatni-de attól élvezhető.
3/9 anonim válasza:
Ha a processzor tudja kezelni a játékhoz szükséges utasításkészletet, valószínű menni fog.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm amugy a gta4röl van szó főleg
2008. dec. 17. 20:31
5/9 A kérdező kommentje:
és nekem 2magos
2008. dec. 17. 20:31
6/9 anonim válasza:
Hát a gta4-et nagyon sokan szidják a különböző fórumokon, nem mondanám biztosra, hogy menni fog.
7/9 anonim válasza:
ELVILEG mennie kell, a prociidő potenciálisan végtelen erőforrás, ha valamit nem tud megcsinálni n idő alatt, hát megcsinálja n+1 alatt. Csak legfeljebb rettentően fog szaggatni :)
8/9 yuda válasza:
ezt adták hivatalos gépigénynek-ha a többi jó,akkor valszeg menni fog:
Minimális rendszerkövetelmény:
Windows Vista SP1 vagy Windows XP SP3 operációs rendszer
Intel Core 2 Duo 1.8 GHz vagy AMD Athlon X2 64 2.4 GHz processzor
256 MB NVidia 7900 vagy 256 MB ATI X1900 videokártya
1.5 GB RAM
16 GB szabad lemezterület
Ajánlott konfiguráció:
Windows Vista SP1 vagy Windows XP SP3 operációs rendszer
Intel Core 2 Quad 2.4 GHz vagy AMD Phenom X3 2.1 GHz processzor
512 MB NVidia 8600 vagy 512 MB ATI 3870 videokártya
2 GB RAM (Windows XP) vagy 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB szabad lemezterület
9/9 anonim válasza:
Hát...Nekem a 3 magos Phenommal sem megy túl jól, pedig 8800 GTX 768MB VGA-m van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!