Mi annak a legegyszerűbb módja, hogy MP3 fájlnak a bitrátáját lecsökkentsem?
Figyelt kérdés
Régi, de számomra eszmei értékkel bíró eszköz nem támogatja a 320kbps fájlokat, 192-vel viszont jól üzemel.
Mi ennek a konvertálásnak a legegyszerűbb, leggyorsabb módja? Asztali alkalmazás jobban tetszene, főleg az olyan, ami egyszerre 10-20 darabbal is elboldogul felhasználói művelet nélkül.
2022. ápr. 9. 20:49
1/9 Pelenkásfiú válasza:
Én pl. a foobar2000 zenelejátszóval szoktam.
De ennyit bármelyik free audio converter megcsinál.
2/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mentek a zöldek.
2022. ápr. 9. 21:54
6/9 Alex Fly válasza:
Én ilyen esetekre a Format Factoryt szoktam használni. Nem csak mp3-hoz, hanem gyakorlatolag minden audio- és videoformátumot konvertál mindenbe IS.
7/9 anonim válasza:
keretezd be és tedd ki a falra. de tényleg. 192es mp3 az minden zene ellen elkövetett bűncselekmény.
8/9 A kérdező kommentje:
Aham, köszi a véleményt, audiofil.
Hazafele a kocsiban bőven jó lesz 8 óra munka után arra a 30 percre, legalább addig sem a rádiók által játszott 30 darab zenét hallgatom.
2022. ápr. 28. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!