Melyik programmal a legegyszerűbben magyar filmből feliratfájlt csinálni?
Figyelt kérdés
Elnézést, ha dilettánsnak tűnik a kérdés, de nincs kedvem 8 programot telepíteni, abból meg 7-et letörölni, mert kiderül, hogy vagy próbaverzió, vagy nem használható, vagy kamu, vagy csak angol nyelven működik stb. Annyi kellene, hogy egy 22 perces magyar nyelvű filmből szeretnék amolyan SRT-fájlt csinálni, de elég lenne csak maga a szöveg is, nem fontos a perc, másodperc. Nem kell semmi extra, sőt, jó lenne akár online formában is. Gugliztam már, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszi.2022. febr. 26. 14:18
1/5 anonim válasza:
"de elég lenne csak maga a szöveg is, nem fontos a perc, másodperc."
Akkor így mi értelme a feliratnak? Mondjuk te tudod!
Ha csak a szöveget akarod leírni, akkor egyszerűen gépeld be a Jegyzettömbbe, és mentsd SRT-ként :)
2/5 A kérdező kommentje:
Csak maga a szöveg kell. Legépelném, csak lusta vagyok.
2022. febr. 26. 14:38
3/5 anonim válasza:
Most csak te akarsz készíteni egy mezeit, vagy menteni szeretnéd egy filmből az srt-t?
4/5 anonim válasza:
Ha menteni szeretnél egy feliratsávot, akkor azt az Aegisubbal megteheted. Ha a filmre égetve van a felirat, akkor OCR-t kell használni, de az gyakran hibásan ismeri fel.
Viszont ha nincs semmilyen felirat, és csak valamilyen szövegfelismerőt szeretnél használni, akkor azt javaslom, hogy ne tedd, mert azok is hibásan dolgoznak.
5/5 A kérdező kommentje:
Egy sima videó, amiből szeretném az elmondottakat leírt szövegben.
4-es: Erre gondoltam én is, hogy hibásan dolgoznak. Igazából úgy terveztem, hogy leiratom vele, aztán csak ki kell javítani.
Köszi!
2022. febr. 26. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!