Windows 7-esekhez szól a kérdésem (csak), ki használja még és mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Már több, mint 2 éve nincs támogatása! Kinél hogy szolgál?2022. márc. 18. 20:54
11/12 MolotovPunk válasza:
2023-ig a böngészők frissülnek rá, addig valószínűleg használható marad a Win7.
12/12 anonim válasza:
Alapvetően vírusírtóval és AdBlock-kal szerintem rendben van. Dell gép nekem azért adta be az unalmast, mert 18-ban egy cég analfabéta módon gyengébb gépet rakott össze nekem hetessel. Különben nem lett volna baj. Múlt héten Compaq gépet vettem hetessel kérve és szárnyal. Természetesen van hozzá vírusírtóm. Munkahelyről ismerem a 10-est és nem vagyok hajlandó váltani. 24-ben meglátom, hogy mi legyen. De szerintem lejár a Windows aranykora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!