Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az ukrán háború miatt valóban...

Az ukrán háború miatt valóban csúszhat a Stalker 2 megjelenése?

Figyelt kérdés
Én azt nem bírnám ki, tényleg igaz ez??

2022. febr. 27. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
2022. febr. 27. 10:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, mert a fejlesztő ukrán cég.
2022. febr. 27. 10:42
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Ez nem az én kérdésem amúgy, de kösz.
2022. febr. 27. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

"nem bírnám ki". Az a baj, hogy a te legnagyobb bajod, hogy nem jelenik meg egy számítógépes játék és már ebbe készülsz belehalni. Szerencsétlen fejlesztők városát pedig bombázzák és az országuk megszállás alatt van, de ennek ellenére elvárod, hogy nehogy az ígért határidőt (ami eleve képlékeny egy játék fejlesztése során, a tervezett és tényleges határidő között akár több éves különbség is lehet) átlépjék, mert mérges leszel.

Kellően bicskanyitogató a kérdésed.

2022. febr. 27. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es, mintha én írtam volna, köszönöm!
2022. febr. 27. 12:08
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
59%

titokban tartottak es tartjak ami a jatekokban fikcio az a valoeletben a valosag

azert foglaltak el csernobilz mivel titkos laboratorium van ott titkos kiserletekkel

ezert fontos kesleltetniuk a stalker2 megjeleneset is, nehogy idjekoran feny deruljon dolgokra

2022. febr. 27. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Amit linkeltek én kérdeztem, de ez van, mintha nem lehetne kérdezni róla. Én is jó ideje várom már, remélem nem fogják halasztani még, és marad a december 8 már fixen.
2022. febr. 27. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Ahhoz nem kell várni, erre részre, hiszenmár az Shadow of Chernobyl első részben (2007) olvasható.

Idézem a jatékból a Napló/jegyzetek.

Az Agroprom hadművelet

Nyomozati jelentés

Csak hivatalos használatra.

SBU Colonel V.M. Kruchelnikov, projectvezető részére "Az igazság".

Captain D.F. Maksimenkotól, a "Keresés-2" csapat vezetője.

Jegyzet.

A csapatunk három nyomozóból áll és egy SBU speciális alakulat, felügyeli az Agropomnál - sugárfertőzött területeken való földműveléssel foglalkozó Kutatóintézet - 2012.05.12 és 2012.05.25 folytatott vizsgálatokat. A felszerelés és az iratok nagy része hiányzik, habár abból a kevésből, amit találtunk, arra lehet következtetni, hogy 2005 és 2008 között az Intézet nem a hivatalos kísérleteket végezte. Minden "munkájuk" eredménye, amit a Mezőgazdasági Minisztériumhoz küldtek, hamis volt. Ez alatt az intézet vezetői, különösképp Petr Danilovich Strizh tovább kapta az állami támogatást, a felszereléseket, és élelmet, és a hamis papírokkal eljutatta az erre kijelölt X18-as laboratóriumba, azt a látszatot keltve, hogy a kísérletek céljából viszik egy külső létesítménybe. X18 úgy néz ki, hogy csak kódnév, amit az ügyben az érintettek használtak, mivel az adatbázisukban ez a név nem szerepel. A megtalált dokumentumok elemzése alapján az Intézetből egy óra autóútra van. Ez egy rejtett létesítmény, úgyhogy kérem az analitikusaink bevonását. A laboratórium kutatási területe nem tisztázott, és a rendelkezésre álló iratok nem tartalmaznak erre vonatkozó információt, de utalást tesznek egy rossz hírű professzora, Chubkora, és egy "Csoportot" is megemlít. (...) Sikerült szereznem a legújabb japán szélesvásznú oszcilloszkópokból két darabot a Minisztériumtól - /levelezésekból/

"

aug. 11. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!