A Lucky Patcher-rel fel tudom oldani a Strava prémium verzióját?
A fizetéshez kötött prémium dolgokat soha és sehol nem fogod feloldani, mivel a rendszer a banki visszaigazoláshoz köti ezeket, ahol tényleges pénzmozgásnak kell történnie.
Szintén az olyan dolgokat nem fogja feloldani a helyi fájlokban turkáló program, amik egy távoli szerveren vannak eltárolva és onnan beolvasva.
Viszont jó kis vírusokat be lehet szerezni mindenféle kétes hackerprogrammal (vagy olyannal, ami annak adja ki magát).
#1 Nem feltétlen van így.
A LP magát a lincenszellenőrzést kerüli meg, hamis pozitív választ ad az appnak ami azt hiszi hogy sikeresen átmentél az ellenőrzésen.
Modern alkalmazásokon a default patchek már nem szoktak működni, kérdező nézd meg hogy van e custom patch a Stravához, vagy keress Modolt Apk-t.
Egyébként én több évig használtam Lucky Patchert (mondjuk jóval régebbi verzióját), de nem volt vírusom soha.
Ja igen, arra valóban volt már nem kevés példa.
Pont ezért csak a hivatalos site-ról szabad tölteni ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!