Hogyan lehet megoldani ezt MP4 formátumon?
Figyelt kérdés
Van egy telefonnal rögzített videó, Mp4 formátumú. A telefonon (Honor 10), a kamerán belül valami el lett állítva, így PC-re átmásolva hibás a fájl. Pontosabban, pl. a Windows Media Player a videó hangját lejátssza, de a képét nem. Egyedül az MPC HC nevű program játssza le rendesen, viszont nekem meg kéne szerkesztenem Sony Vegas-ban, de a Vegas be sem engedi tenni ezt a videót a programba. Mi lehet a hiba, és mi lehet rá a megoldás?2022. febr. 9. 17:16
1/10 anonim válasza:
Avidemux esetleg? Az szinte mindent megnyit.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy nem nyitja meg valami, hanem hogy a Sony Vegas videoszerkesztő nem engedi betenni a programba. Át is konvertáltam, de nem a formátummal van a baj, hanem a fájlon, a telefonos beállítási hiba miatt. Ez a kérdés, hogy ezt vissza lehet-e valahogy állítani pc-n?
2022. febr. 9. 20:10
4/10 anonim válasza:
Nem teljesen értem, hogy ha átkonvertálod olyan formátumba amit Sony Vegas szeret, és a konvertáló programod is jól működik, akkor meg kell nyissa.
5/10 A kérdező kommentje:
A videó formátuma MP4, a telefon ebben rögzít. Nem az MP4-gyel van baja a Vegas-nak, hanem hogy a telefonon valami el lett állítva, így nem lehet lejátszani akármivel. Mint írtam, a media player csak a hangját játssza le, a VLC szintén, az MPC HC lejátssza, de a Vegasba egyáltalán nem tudom betenni. Hiába konvertálom 5 féleképpen, akkor sem engedi, mert nem a formátummal van a baj, hanem a fájlon belül, mert a rögzítés előtt el lett állítva valami a telefonon. Aki már találkozott ilyennel, az biztos tudja miről van szó, és erre várom a megoldást.
2022. febr. 10. 11:09
6/10 anonim válasza:
Hiába MP4, az csak egy konténer. Konvertáld át úgy hogy újra is kódolod olyan videó és audió kodekekkel, amit a Vegas megnyit.
7/10 A kérdező kommentje:
oké, és azt hogyan?
2022. febr. 10. 16:21
9/10 A kérdező kommentje:
magyarul, hogy megértsem?
2022. febr. 10. 22:57
10/10 anonim válasza:
Handbrake nevű szoftver, nem tudsz guglizni b@szod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!