Miért nem müködik az armoury crate?
Figyelt kérdés
Asus tuf gaming laptopom van és az utóbbi időben pár frissítést csináltam a épen, sajos közben valami elbaszódott, és nost az armoury crate nem ismeri fel az eszközt. Nem működnek egyes beállítások, például a teljesítmény módok közötti gombnyomásra történő váltás. Ez zavar leginkább, de nem működik pl a billentyűzetvilágítás sem, mert az aura sync sem találja a kompatibilis eszközt, amit irányíthatna.
Letöröltem és újra feltettem a programot, de nem jó, próbáltam angolul rákeresni, de csak azt találtam, hogy 2019 óta már másnak is volt ilyen problémája,viszont olyan megoldást, ami nálam működne nem találtam.
Előre is köszi
2022. jan. 15. 15:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!