Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Armoury Crate-ben miért...

Az Armoury Crate-ben miért nem működik megfelelően az iGPU mód?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy telepítéskor még megy, kikapcsolj a dedikált videókártyát, amikor nincs töltőn. De legközelebb mikor bekapcsolom a laptopot, akkor már ott van a Feladatkezelőben, pedig azelőtt eltűnt. Van valakinek hasonló tapasztalata? Esetleg megoldása?

A laptopom egy ASUS TUF A15 FA506QR, Ryzen 7 5800H-val és RTX 3070-el.

#Asus #laptop #Armoury Crate #iGPU mód #ASUS TUF A15 FA506QR
2021. júl. 31. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szoptam vele én is, az a program felesleges trágya mint a legtöbb brand gépnél a saját software. Letöröltem és beállítottam a dolgokat az energiaellátási fülnél és az nvidia panelben.
2021. aug. 19. 21:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Végül is helyre jött magától. :)

Csak annyi, hogy ha most az iGPU módot autora teszem, van, hogyha visszadugom tölteni a laptopot kék halált ad be... Ezért inkább manuálisan fogom váltogatni, de alapjáraton szinte mindig be van dugva a töltőbe, szóval nem olyan szükséges :))

2021. aug. 21. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem olyan gondom volt a szoftverrel, hogy folyton iGPU módban akart menni, ha töltőn volt, ha nem.

Végül az volt a megoldás, hogy frissítettem, a Radeonos szoftvert, és mint kiderült abban valamiért be volt kapcsolva egy beállítás, miszerint korlátozza a GPU-t.

Elég nevetséges szerintem, hogy miért tudja az amd kontrollálni az nvidia kártyát (szintén 3070).

2021. aug. 23. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!