Szemezgetek az i5 10400f procival de olvastam ha pl néha videó konvertálásra is használja az ember vagy ilyesmi akkor jobb a sima 10400 a beépített igpu miatt,ez mennyire igaz?
Ha lesz mellette videokártya, akkor egyértelműen az F verziót érdemes venni.
De írj még részletesebben a felhasználásról! Valószínűleg nem videókonvertálás lesz az egyetlen feladat, amire veszed a gépet.
2/
Hát igen nem az a fő cél de előfordul. Amúgy játék,netezés,filmnézés,zene hallgatás,kép szerkesztés.
Amúgy egy rx480 8gb kártya van a gépbe.
6/
Pont nemrég néztem meg,de mindig elbizonytalanodok mind kettőt hol dicsérik hol meg nem,mondjuk az amd-t többen lemondják.
8/
Tudod mi a gáz az 5700X-el?Az,hogy megveszem leteszem az asztalra és nézegetem :) mert a keretem 150EFt így se memória se alaplap nem lenne hozzá.Az inteles témát viszont elcsesztem azóta is bánt volt a hardveraprón keveset használt 10700 es intel Z-s alaplappal kerek 100EFt ért én hülye meg nem csaptam le rá elvitték.Ha azt nézem csak a proci 100EFt a lap meg min még 50EFt de inkább több és garancia is volt bőven még rá,de ez a hajó elúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!