A Spotify prémiumot le lehet ingyen tölteni?
Ezt úgy tudnám neked elmagyarázni, mint a mobilszolgáltató által kínált szolgáltatás. Van egy telefonszámod, amihez tartozik valamilyen x szolgáltatás. Nem tudsz semmit letölteni a telefonodra extra netért, vagy ingyenes hívásra, sms-re. Ezt a szolgáltató állítja be, ami a számodhoz kapcsolódik.
Itt is hasonlóan van egy fiók, amihez tartozik jogosultság, ezt te nem tudod helyben módosítani, mert egy távoli szerver tárolja, hogy neked mégis milyen jogosultságod van.
Erre nem létezik aktivátor vagy license hack, mert nem egy programot kell helyben megvezetni, hanem egy szerver adatbázisát átírni.
Én büszke lennék rá. Én sem fizetek Spotify-ért és filmekért. ncore-ról többszörösen jobb minőségű változatát megkapom ingyen. Spotify-on cosmó zene nincs fent amit hallgatok. Ellenben YouTube-on, soundcloud-on, torrenten minden fent van. Sokszor még megint csak jobb minőségbe. Sokáig Photoshop-ot használtam crackelt-en és pár mondták is, hogy miért nem veszem meg. Mondtam nekik, hogy minek ha egyszer így is elérhető. Aztán rájöttem, hogy ha már használom tényleg jobb lenne megvenni szóval áttértem egy ingyenes alternatívára a GIMP-re. Sokkal gyorsabb és a funkciók is valamivel jobban működnek benne. A linux-ra váltás még folyamatban, de egyenlőre jól haladok afelé is.
Én már csak ilyen ingyenélő nyomorék vagyok. Nem szeretek azért fizetni amit ingyen is meg tudok oldani. Nem szeretem szórni a pénzt. Ha egy Spotify Premium havi ára egy mekis menü ára akkor abból inkább mekis menüt veszek. Azzal legalább jól lakok. A Spotify Premiumot meg feldughatom magamnak mer ta zenéim kb 20%-a elérhető rajta. Vagy az ami most elérhető rajta az később törölve lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!