Discord telefonszám megadása biztonságos?
A discord egyik pillanatról a másikra úgy döntött, hogy nem enged belépni, mert valami szokatlant észlelt. Az egy módja az lenne, ha hitelesíteném a telefonszámommal. Egyrészt sehol nem szoktam és nem is szeretem megadni a telefonszámomat. Másrészt ez nem a fő accountom, hanem egy másik, ahol elég fontos szerverekre vagyok belépve. Tartok attól, hogy ha esetleg a másik fiókommal is ez történne, akkor nem tudnék mit csinálni, mert azt írja, hogy 1 telefonszám csak egy fiókhoz tartozhat.
Az lenne a kérdésem, hogy ha megadom a telefonszámot, akkor azt mennyire kezelik bizalmasan? Mármint ugye nem adhatják ki senkinek? Illetve van olyan opció, hogy megadom a telefonszámot hitelesítés céljából, majd később eltávolítom az adott fiókból és átviszem a másikra?
A válaszokat előre is köszönöm!
Elég valószínű,hogy nem adják ki senkinek.
Ne vedd bántásnak, de nagy valószínűséggel „csak egy átlag felhasználó” vagy (Nem keresett személy). Nem fogják érdekelni az adatait. (Szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!